Glæde i hverdagen

Her kommer et lidt anderledes indlæg fra mig. Jeg vil gerne skrive om, glæde i hverdagen. Hverdagen, der ellers kan virke så normal. Lige meget hvor “normal” hverdagen bliver, så synes jeg, at det er vigtigt, at huske, at vise folk, at du sætter pris på dem.

Dette kan være alt fra at gøre en lille gestus til at købe en spontan gave. Og dette er netop, hvad jeg gerne vil skrive om idag.

Jeg bor sammen med min kæreste, jeg studerer, han arbejder. Vi har derfor begge en “fast” hverdag med visse forpligtelser. Og i denne “fastlagte” hverdag synes jeg, at det er ekstra vigtigt at huske at sætte pris på hinanden. Mine hinanden om, at I holder af hinanden.

Dette går jeg specielt meget op i, for at der ikke går “hverdag” i den.

Overrask hinanden med gaver

En god måde, at overraske hinanden er med gaver. Der behøver ikke være en fødselsdag, juleaften eller anden anledning for at give hinanden gaver. Det er skønt at modtage gaver, men endnu skønnere at give gaver. At se smilet på læberne på dem du holder af, når du overrasker dem.

Og en gave behøver ikke være en dyr ting pakket ind i gavepapir og gavebånd. De kan være en lille gestus, en ting i kan lave sammen, eller et internt symbol på jeres forhold. Men det er ikke altid lige let, at skulle finde en gave, til hende eller ham du holder af.

Hvis du også kan have svært ved at finde ideer til gode gaver til ham, så kig HER. Her er samlet en stor og god guide til at finde den perfekte gave til ham. Du kan på samme side også få inspiration til at finde gode gaveideer til alle andre, du holder af.

Husk at overrask hinanden. Husk at lad hinanden vide, hvor meget i sætter pris på hinanden. Det er det mest fantastiske i hele verden.

  • Marie

Skriv en kommentar