De bedste adventsgaver

Juletiden nærmer sig efterhånden med hurtig fart. Det er begyndt at blive mørkere udenfor – både om morgenen og om aftenen. Kulden har lagt sig som et køligt tæppe over Danmark, og vinterjakkerne bliver så småt fundet frem. Men i mørket og kulden medfølger også snart en enorm glæde. Om lidt lyser julelys op på alle terasser. Om lidt varmes der gløgg og æbleskiver, og vindueskarme er pyntet med nisser og alverdens julepynt. Der er gode julefilm, julekalendre og ikke mindst julegaver.

Så kan du ligesom mig ikke helt vente til juleaften, hvor alle de mange julegaver skal gives og åbnes – så kan du også begynde at tænke på adventsgaver.

Adventsgaver

Jeg synes, at traditionen med adventsgaver er genial. Man glæder sig så meget igennem december til juleaften. Til god mad, hygge og julegaver. Men for at gøre ventetiden mere udholdelig har vi adventsgaverne. Hver søndag i advent gives eller modtages der en lille gave. Måske er hele familien samlet til julehygge om søndagen. Der bages måske æbleskiver, og et lys i adventskransen bliver tændt. Eller måske har du i år valgt at forkæle din kæreste med adventsgaver, så I sammen kan skabe endnu mere hygge i december måned.
Noget, som jeg personligt synes er rigtig sjovt, er at give adventsgaver eller pakkekalendergaver til mine forældre. Give dem tilbage for alle de år i min barndom, hvor de agerede julemand og julenisse i december måned.

Hvad er en god adventsgave?

Men hvad skal man så give i adventsgave? Det kan være en kæmpe jungle at finde rundt i – og det skal heller ikke være gaver, der er alt for dyre, for du skal jo købe 4 styks.

Men man vil bare rigtig gerne give den helt perfekte adventsgave. Dette kan du heldigvis let finde masser af inspiration til på nettet – så lad dig inspirere og gør mennesker omkring dig glade i december måned.

  • Marie

Skriv en kommentar