Benefit Roller Lash mascara – pengene værd?

Jeg var meget spændt, da denne mascara udkom, og jeg købte den så hurtigt, man kunne. Dens udseende er så specielt, men på en fin og sød måde, som Benefit generelt er kendt for, og Roller Lash mascara er ingen undtagelse.

Roller Lash mascara

Børsten på denne mascara er lavet af plastik. Den er buet med længere hår på ydersiden af buen og kortere hår på indersiden af buen.

Roller Lash giver rigtig flot fylde, og den kan også godt følge med på længden. Men jeg ville ønske, at den lige kunne følge 10 % bedre med på længden, end den egentligt kan.

Når mascaraen er på, er den meget blød for øjenvipperne, hvilket gør, at den godt kan smitte lidt af under øjnene. Men det er ikke noget, der er et stort problem. Jeg har også nogle gange oplevet, at den er begyndt at skalle lidt af spidserne, hvilket er synd, når de i forvejen er længde, den halter på. Men igen, det er ikke et stort problem, disse ting sker først når man har haft den på i mange timer, og dagen er ved at nå sin ende.

Alt i alt synes jeg, at det er en rigtig god mascara, og jeg har også købt den igen flere gange, fordi jeg løb tør. Jeg er glad for at have prøvet den, men jeg kommer nok ikke til at købe den igen.

Billigere alternativ

Benefit kan noget rigtig godt med makeup, og særligt med udseendet af deres makeup. Men jeg har fundet et billigere alternativ til deres Roller Lash mascara. Nemlig Maybeline Lash Sensational mascara. Børsten minder meget om den fra Roller Lash bare tykkere. Udseendet på øjenvipperne er meget lig Roller Lash. Bare bedre. Jep, en mascara fra Maybeline til ca. det halve i pris af Benefit, og så er resultatet endda bedre. Det er ikke den store forskel, men Maybeline formår at gøre vipperne lidt længere, og den holder bedre.

Bedømmelse

Roller Lash mascara fra Benefit er en rigtig god mascara, som jeg er glad for. Men jeg er ikke dybt forelsket i den, som jeg er med andre mascaraer. Jeg har købt den flere gange, men jeg tror desværre, at den jeg har nu, bliver den sidste. Særligt nu når jeg ved, at Maybeline laver et billigere alternativ, som fungerer utrolig godt. Benefit er selvfølgelig et “high end” makeupmærke med gennemgående dyrere priser, hvilket de sagtens kan være bekendt på noget af deres makeup, der nemlig er rigtig godt. Men en mascara til mere end 200,00 kr. er simpelthen nødt til at give hele armen, før jeg er solgt.

Jeg er dog nødt til at give Benefit noget ros for udseendet på denne mascara. Det er virkelig et sødt design, som vil være værd at have stående som pynt. Ja, makeup som pynt, det går min kæreste nok aldrig med til, men high-five til Benefit for det gode job!

  • Marie

Skriv en kommentar