Essence HOLO rainbow neglelak

Jeg har længe vidst, at der findes et mærke, der hedder Essence. Og jeg har længe vidst, at det var et rimelig billigt mærke. Men når jeg tænkte “billigt”, så tænkte jeg måske almindelige GOSH og Rimmel London-agtige priser. Og hold da op hvor var jeg forkert på den.

Essence bliver idag solgt i Danmark i Føtex og Bilka, og det er ikke bare billigt, men det er ekstremt billigt! Så billigt at én af disse neglelakker, jeg har tænkt mig at skrive om i dette indlæg, koster under 25,00 kr. SÅ BILLIGT!

Og af hvad jeg har oplevet indtil videre, så har kvaliteten heller ikke været helt dårlig! Så hvis der skal spares lidt på pengene, så synes jeg bestemt, at det er det hele værd at tage et smut forbi Føtex eller Bilka og kigge på det store udvalg af Essence produkter.

Jeg var nærmest nødt til at købe noget af dette billige makeup, for at se om det var noget værd. Og mit hjerte blev hurtigt forelsket! Neglelakker med holografisk glitter – og ja, det er ægte holografisk glitter der glimtrer hele regnbuens farver. Hver af neglelakkerne har det holografiske glitter og en farvet base – fx pink eller grøn.

HOLO rainbow neglelakker

Generelt synes jeg, at det designet på neglelakflaskerne er meget sødt. Det ser ikke billigt ud, men det ligner selvfølgelig heller ikke en neglelak til 200,oo kr.

Og jeg var virkelig imponeret over dem! Med ét tyndt lag, får man mest bare et lille lag glitter. Dette kunne være pænt over en anden farve neglelak. Med ét tykt lag så er neglen næsten fuldstændig dækket af glitter (laget skal dog være rimelig tykt). Med to lag neglelak, så er din negl fuldstændig fyldt med glitter. Og det er virkelig et af de smukkeste syn, jeg længe har set!

På trods af, at lagene kan blive lidt tykke, så tørre neglelakken overraskende hurtigt. Jeg synes dog, at man får et klart pænere finish, hvis man slutter af med at påføre et godt lag gennemsigtig top coat. En top coat vil få al glitter til at skinne meget mere, og det gør virkelig neglelakker 50{2f2199f68405641f16ebe9f7201faf36e7b149bc6eb77a199f1cc272a9c3d4f7} flottere. Uden top coat vil neglen også føles en smule som om, der er sand på, grundet al det glitter. Men med en top coat, så vil den skinne og være blød!

Nu vil jeg vise jer hver enkelt af de fire farver, som jeg kunne finde i butikken. Vær opmærksom på, at med mit kamera er det noget nær umuligt at få et ordentligt billede af HVOR FLOT det holografiske glitter er. Det er MEGET pænere i virkeligheden, det var bare vildt svært at tage billeder af! Så gør jer selv en tjeneste og se lakkerne i virkeligheden i en butik!

Alle nedenstående swatch-billeder er fra venstre mod højre: ét tyndt lag – ét tykt lag – to lag

03 Holo rocks

Essence HOLO rainbow neglelak Skønhed   Essence HOLO rainbow neglelak Skønhed

Denne fantastiske farve har en blå basefarve, som virkelig får det holografiske til at poppe frem.

Til at starte med troede jeg faktisk ikke, at jeg ville blive særligt vild med denne. Jeg troede ikke, at jeg ville få den brugt meget sammenlignet med de andre farver. Men WOW hvor var jeg gal på den. Når først denne kommer på neglene…. Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige. Den er bare SÅ fantastisk på!

05 Holo fever

Essence HOLO rainbow neglelak Skønhed   Essence HOLO rainbow neglelak Skønhed

Hvis jeg absolut skal vælge en favorit. Så må denne nok rende med første pladsen. Dens base er en lys lavendel-lilla-agtig farve, og jeg kan slet ikke få nok af den.

Dette var den første af alle farverne der ramte min indkøbskurv. Og det er også den jeg klart har brugt mest. Den er så sindssygt flot at se på neglene.

02 Holo-maniac

Essence HOLO rainbow neglelak Skønhed   Essence HOLO rainbow neglelak Skønhed

På nuværende tidspunkt er jeg næsten sikker på, at dette bliver den neglelak, som jeg skal have på juleaften. Dens basefarve er en vildt flot havfrue-grøn som toner lidt hen mod en julegrøn. Den vil derfor være perfekt til juleaften, men den kan sagtens gå uden for julesæsonen.

Ligesom ved den blå farve, så får denne mørkere grønne farve virkelig det holografiske glitter til at stråle!

04 Holo love

Essence HOLO rainbow neglelak Skønhed   Essence HOLO rainbow neglelak Skønhed

Da jeg først så denne i flasken tænkte jeg, at selvfølgelig skulle jeg købe den. Men jeg tænkte også, at det nok heller ikke var denne, jeg ville bruge mest. jeg var bange for, at den blev lidt for prinsesse-pink til mig.

Og den er netop prinsesse-pink, men den er det på en måde, som jeg er helt vildt med! Jeg føler mig meget lyserød, når jeg har den på neglene, men det er på den fedeste måde nogensinde!

Som I kan høre er jeg helt forelsket i alle farverne. Jeg har læst mig til, at der også skulle findes en sølvfarvet i denne holo rainbow linje. Den har jeg dog ikke haft held med at finde endnu. Men jeg er også bare vild med, at alle farverne her har en forskellig farve som basefarve. Så det ikke “bare” er en sølv glitter.

  • Marie

Skriv en kommentar