Mavala neglebåndsolie

Som I ved, så gør jeg meget for at holde mine negle lange og flotte. Jeg er tidligere neglebidder og skal derfor gøre en del ekstra for, at mine negle kan holde sig stærke. Desværre er mine negle blevet så svage af at bide dem, men en af mine yndlingstips til at holde neglene stærkere er negleolie. Mavala neglebåndsolie er på kort tid blevet én af mine store favoritter og til en rimelig pris.

Bløde neglebånd

Ved køb af denne negleolie får man 10 ml produkt, hvilket er en god og standard mængde for negleolier. Olien føles meget blød uden at blive for fedtet på fingrene. Den har en mild duft af hybenolie, som ikke bliver for kraftig. Generelt er den lækker at påføre neglebåndene.

Jeg har brug den flere gange dagligt den sidste månedstid. Og på trods af, at det er ved at blive koldt uden for, så har mine neglebånd holdt sig flotte og hydrerede. Man behøver ikke bruge særligt meget ad gangen. Dette betyder at de 10 ml produkt kommer til at holde længe. For på trods af mit forbrug flere gange dagligt i en måneds tid, så er jeg ikke engang 1/4 igennem flasken.

Jeg er meget begrejstret for kvaliteten af denne. Den holder neglebåndene bløde og lækre i lang tid. Jeg føler ikke, at jeg behøver påføre mere, før der er gået lang tid. Jeg har lige nu tre forskellige olier til neglebåndene, og dette er altså den, som jeg helst finder frem lige i øjeblikket.

Hvorfor bruge neglebåndsolie?

Som en del af at stoppe med at bide negle, så ser jeg neglebåndsolie som en ekstrem vigtig ting. Og selv hvis man ikke har været neglebidder (ligesom jeg selv har), så er det altid godt at få styrket neglene. Olierne gør dine negle mere smidige, så de kan holde til at blive brugt i hverdagen. Tørre og hårde negle vil ikke være fleksible nok til at kunne klare meget dagligdagsarbejde.

Samtidig bliver neglebåndene vildt flotte. Negleolien fungerer på en måde som en fugtighedscreme for dine neglebånd, som bliver helt glatte og flotte. Ethvert look på neglene vil altid se flottere ud, hvis dine neglebånd også skinner.

  • Marie

Skriv en kommentar