Essence Lash Princess Mascara

Åååh Essence… Jeg har efterhånden lavet et par indlæg om makeupmærket Essence. Jeg har indtil videre været ualmindeligt fascineret over mærket.  De har formået at lave makeup og skønhedsprodukter af god kvalitet til en sindssyg billig pris. Jeg er stadig utroligt fascineret, men dagens produkt er jeg lidt mere ambivalent over.

I ved, at jeg har lidt høje krav til mascara. Jeg ELSKER mascara, og det har jeg skrevet her på bloggen mindst 117 gange efterhånden. Så jeg har også lidt høje krav, nu når jeg ved hvor gode produkter, man kan finde til billige penge. Lash Princess Mascara fra Essence gør mig dog en smule ambivalent.

Stadig god mascara til billige penge

Jeg vil starte med at sige: den her mascara, som koster mindre end 30,00 kr., er meget bedre end flere mascaraer jeg har prøvet, som har været 5 gange så dyr. Så stadig kæmpe cadeau til Essence for det!

Men jeg synes ikke, at den lever op til den gode kvalitet jeg har set fra Essence i deres andre produkter.

Selve mascaraen er let at påføre, og jeg var HELT VILDT overrasket over, hvor godt et resultat man får. Mine øjenvipper fik en enorm længde, med den perfekte mængde fylde til min smag. Jeg var vildt imponeret da jeg påførte mascaraen første gang. Jeg elskede mine øjenvipper. Og jeg elsker stadig hvordan den får mine øjenvipper til at se ud. På det punkt er det virkelig en god mascara. Højt niveau, Essence!

Hvorfor så ambivalent?

Ligeså god den er til at få øjenvipperne til at se godt ud… Ligeså dårlig er dens holdbarhed på vipperne desværre (mega, mega meget øv, når ens vipper så så flotte ud!).

Under to timer efter jeg havde taget mascara på begyndte den at smitte af under øjnene, så jeg sorte skygger under øjnene. Samtidig er det som om, at mascaraen “forlader” vipperne/falder af vipperne. De bliver ikke holdt så flot oppe længere, og det lignede mest af alt, at jeg stadig havde mascara på fra dagen før. PÅ UNDER TO TIMER?!

Jeg har selvfølgelig givet mascaraen flere chancer. Dette kunne jo være “begynderuheld”. Men desværre ser jeg det samme mønster, hver gang jeg har brugt den. Jeg  bliver efter få timer sort under øjnene, og mascaraen holder ikke på vipperne.

Øv, øv, øv

Det er enormt frustrerende. Særligt fordi man får SÅ flotte vipper af den. Men så kan den kun holde et par timer. Og jeg kan simpelthen ikke komme på en måde at redde det på.

Jeg bruger den stadig. Hvis jeg for eksempel har en kort dag i skolen med få timer, eller hvis jeg har en aftale til frokost. Men hvis jeg ved, at jeg skal være på i mere end 3-4 timers tid, så tør jeg altså ikke satse.

Men jeg har stadig utrolig meget kærlighed til Essence. For jeg synes stadig, at de laver voldsom god makeup til sindsygt billige penge. Den her mascara er desværre (!) bare en smutter for dem. Hvilket er så træls, når det egentligt var et godt produkt.

  • Marie

Skriv en kommentar