Flere JulieG neglelakker

Hvis ikke I har læst mit første indlæg om JulieG neglelakker, så bør i læse det før dette indlæg. Her fortæller jeg lidt mere generelt om neglelakkerne, hvor dette indlæg blot vil være for at vise mine tanker om nogle flere farver.

Jeg har delt mine JulieG neglelakker op i flere indlæg, da jeg fortæller mine tanker om hver enkelt farve. Og hvis jeg skulle vise alle farverne i et indlæg ville det ende med at blive en roman.

Men ikke mere snak. Her er flere af de superdejlige neglelakker fra JulieG.

OBS: alle billederne af swatches er taget så neglen til venstre har ét lag neglelak og neglen til højre har 2 lag neglelak.

White orchid

Flere JulieG neglelakker Skønhed   Flere JulieG neglelakker Skønhed

Dette er faktisk en af de farver, hun har lavet, som jeg er allermest imponeret over. Og så er det noget så kedeligt som en hvid neglelak. Men grunden til at jeg er imponeret, er fordi den hvide neglelak er fuldstændig pigmenteret efter bare ét lag. Du kan ikke se forskel på, om der er påført ét eller to lag. Jeg er imponeret, for det har jeg aldrig ved noget andet mærke oplevet før.

Neglelakken har et cremet finish, og da du kun behøver et lag, så er der perfekt til fx fransk manicure, da man ikke skal til at bøvle med at ramme præcist to gange.

Butterflies and rosebuds

Flere JulieG neglelakker Skønhed   Flere JulieG neglelakker Skønhed

Dette er en superflot dyb, varm lilla med mikroglitter hele vejen igennem. Hvis man kun påfører et lag af denne neglelak får man en lidt lysere udgave af farven, stadig med masser af glimmer igennem. Men hvis man ønsker den helt dybe farve, som man ser i flasken, så er man nødt til at påføre to lag.

Det er utroligt svært at tage billeder af en glitter-neglelak, så billedet her er slet ikke retfærdigt over for farven. I virkeligheden er der mikro-glimmer over alt, og farven er utroligt flot komplimenteret af glimmeret. Den dybe lilla, der alligevel lyser op på grund af glitter, er fantastisk.

Liquid metal

Flere JulieG neglelakker Skønhed   Flere JulieG neglelakker Skønhed

Liquid metal er endnu en af mine yndlingsneglelakker fra JulieG. Dette er en af dem, jeg oftest går efter, når jeg skal have neglelak på. Den er neutral nok til hverdagsbrug uden at være kedelig.

Den har et metallisk finish og er en flot, antik roseguld neglelak. Jeg er helt vild med, hvordan den ser ud. Jeg synes det har ramt helt plet med farven. Den bliver ikke for lyserød og ikke for guld, men har sin egen unikke, roseguld farve.

Man kan godt nøjes med et enkelt lag af denne, da den er ret pigmenteret. Dog synes jeg, at det lige giver den de sidste ekstra 10{2f2199f68405641f16ebe9f7201faf36e7b149bc6eb77a199f1cc272a9c3d4f7}, hvis man giver den to lag.

Cherry on top

Flere JulieG neglelakker Skønhed   Flere JulieG neglelakker Skønhed

Cherry on top er en rigtig julerød farve. En klassisk rød, der er et hårstrå mørkere end postkasserød, hvilken gør den utrolig fantastisk, nærmest kongelig, at se på.

Den har et cremet finish, og her er det slet ikke nødvendigt med to lag. Et lag neglelak af denne og du er godt kørende. Helt pigmenteret, som farven du ser i flasken. Ofte synes jeg, at røde neglelakker har en tendens til at være lyserøde, hvis ikke man giver mindst to lag. Men dette problem oplever jeg aldrig med Cherry on top.

Julie’s fave

Flere JulieG neglelakker Skønhed   Flere JulieG neglelakker Skønhed

Dette er endnu en af JulieG’s neglelakker, hvor de har gjort et fantastisk job med pigmentering! Og så særligt for en lyserød! Lyserøde neglelakker kræver oftest 2-3 lag, da de er en lys og tynd farve. Men med Julie’s fave behøver du kun ét lag, og så har du den fulde farve. Man kan slet ikke se forskel på om der er ét eller to lag farvemæssigt.

Den har et cremet finish, og det er netop med disse cremede finish neglelakker, at JulieG klarer pigmenteringen helt vildt godt.

Black sheep

Flere JulieG neglelakker Skønhed   Flere JulieG neglelakker Skønhed

Rosinen i pølseenden, black sheep. Helt almindelig sort neglelak, igen med cremet finish. Denne sorte synes jeg dog kræver, at man tager to lag på, bare for at gøre det helt sort og undgå streger på neglen.

En god sort neglelak er altid en lækker farve at have i sin kollektion, især hvis man godt kan lide, at dekorere sine negle med mindre nail art.

Det var de farver jeg ville vise idag. Men gode nyheder! Jeg har netop lige modtaget JulieG’s helt nye neglelak kollektion: Bohemian dreams. Denne kollektion indeholder både sjove, unikke og spændende farver, men også nogle lidt mere hverdagsfarver. Så selvfølgelig får i et review at alle 6 farver i den kollektion her på bloggen meget snart! Og en lille spoiler: farverne er utrolige, og hun har gjort det endnu bedre med pigmentering denne gang.

Så følg med!

  • Marie

Skriv en kommentar