L’Oreal Lash Extatic – samme som Lash Paradise?

Jeg faldt for nyligt over en reklame fra L’Oreal på instagram, der sagde noget lignende: “Nu er den endelig kommet, mascaraen som alle taler om. Sensationen fra USA: L’Oreal Lash Extatic”…

Vent hvad?! Lash Extatic? Da jeg så det første tekst tænke jeg “FEDT!”, nu måtte Lash Paradise endelig være kommet til Danmark! Men nej, der stod Lash Extatic, så det var ikke den. Jeg undrede mig over, hvad det dog var for en sensation af en mascara, de så var kommer med. For jeg havde i hvert fald aldrig hørt om den. Jeg tænkte, at det kunne være, man skulle prøve den en dag, men så glemte jeg alt om det igen.

Men reklamen blev ved med at dukke op på instagram, og jeg blev ved med at undre mig over, hvad det dog var for en mascara. Og hvorfor sendte de ikke bare den fantastiske Lash Paradise til Danmark? Den var jo et sikkert hit!

Jeg undersøgte på nettet, og endte med at finde frem til, at L’Oreal Lash Extatic angiveligt skulle være nøjagtig den samme mascara som Lash Paradise. Men at L’Oreal har udgivet Lash Extatic i Europa. Hvorfor de vælger at lave udseendet og navnet om på en fantastisk mascara for at udgive den i Europa er mig en gåde…

Er det den samme mascara?

L'Oreal Lash Extatic - samme som Lash Paradise? Skønhed   Hvis man først kigger på udseendet af de to mascaraer:

På Lash Extatic har de stadig holdt sig til nøjagtig samme form, og de har holdt sig til de roseguld farver. Men den danske udgave af mascaraens udseende er på ingen måde lige så sødt og fint som den amerikanske udgave. Det er som om, at låget og bøttens farve ikke passer helt sammen. Låget er en helt skinnende lyserød-roseguld farve, hvor bøttens farve er en mat kobber-farve. Men jeg synes ikke at de to farver i dette tilfælde ser så god ud sammen. Den amerikanske lyserøde med et roseguld bånd er MEGET finere!

På billedet ovenfor ses børsterne på de to mascaraer. Lash Paradise er øverst og Lash Extatic er nederst. De to børster er fuldstændig identiske udseendes-mæssigt. Og de påfører også mascaraen fuldstændig identisk.

Den underligste forskel er dog, at man får mere produkt i mascaraen fra USA. I Lash Paradise får man 8,5 ml produkt, hvor man i Lash Extatic kun får 6,4 ml produkt. Selvom de to altså har helt den samme størrelse, så har de puttet en del mindre produkt i den danske udgave.

Samme indhold?

L'Oreal Lash Extatic - samme som Lash Paradise? Skønhed   Heldigvis er der en fantastisk god nyhed i dette indlæg!

JA, indholdet af mascaraerne, så vidt jeg har kunnet bedømme, er nøjagtig det samme! Børsten påfører mascaraen præcis som Lash Paradise. Man får fantastisk smukke vipper. Vipperne sidder som de skal hele dagen og man kan bære den med god selvtillid.

Hvis I vil læse nærmere detaljer om mascaraen anbefaler jeg, at I læser mit indlæg om L’Oreal Lash Paradise Mascara, hvor jeg går i detaljer om mascaraen. Jeg ville egentligt blot lave dette indlæg, for at fortælle den gode nyhed!

  • Marie

Skriv en kommentar