JulieG neglelakker

Idag står i neglenes tegn! For kort tid siden lavede jeg et blogindlæg om mine top 10 bedste tips til at stoppe neglebidning. Så idag skal i forkæles med noget lækkert neglelak, som kan komme på de nye, flotte, lange negle. Og det er netop hvad disse neglelakker fra JulieG er: lækre!

En lille baggrundsinfo: JulieG er en youtuber, som jeg har nydt at følge i mange, mange år. For 5 år siden udkom hun med sit eget neglelakmærke, som hun sælger gennem Jesse’s Girl Cosmetics. Siden da har hun hvert år udkommet med nye farve og limited edition kollektioner. Og jeg er nødt til at sige WOW. Neglelakkerne er forholdsvis billige, og selvom vi i Danmark er nødt til at betale for fragt oveni, så er det alle pengene værd.

Hvis man følger JulieG, ved man, at hun prøver på at gøre sine neglelakker så pigmenterede, at man kun behøver ét eller maks to lag, for at få den fulde farve. Og i størstedelen af tilfældene synes jeg, at dette lykkes. Men det kommer vi også nærmere ind på om lidt, når jeg viser farverne enkeltvis.

Stort udvalg af farver

Ud over, at neglelakkerne i størstedelen af tilfældene er super kvalitet, så er jeg også imponeret over farvevalget. Hun har lavet stort set alle basic farve, man kunne ønske sig. Flotte, stabile farver til hverdagsbrug. Derudover har hun mange unikke farve, anderledes farver, pang-farver, forskellige glitter-neglelakker, og neglelakker med tekstur i sig. Jeg synes virkelig, at JulieG kommer hele verden rundt med sine neglelakker. Der er noget for en hver smag – det tør jeg garantere!

Så skal vi ikke bare hoppe ud i det, og kigge på neglelakkerne?

Jeg deler dette indlæg med de enkelte neglelakker op i to, så indlægget ikke bliver til en hel roman. Så hold øje snart, når der kommer et indlæg med endnu flere farver!

OBS: på de følgende billeder har jeg lavet swatches af farverne. Til venstre ses en negl med ét lag neglelak og til højre en negl med to lag neglelak, for at kunne sammenligne pigmenteringen.

Sound the alarm

JulieG neglelakker Skønhed   JulieG neglelakker Skønhed

Sound the alarm er en super flot rød farve. Det er ikke den klassiske postkasse-røde eller jule-røde, men nærmere en frisk rød. Det ligner en blanding mellem rød og en lille smule orange, hvilket får farven til at poppe meget frem.

Den har et cremet finish, og som de fleste af JulieG’s cremede neglelakker, behøver man kun et lag. Som i kan se på billedet af mit swatch, så er der ikke den store forskel på et eller to lag. To lag giver den dog lige de sidste 10{2f2199f68405641f16ebe9f7201faf36e7b149bc6eb77a199f1cc272a9c3d4f7} ekstra liv, så farven virkelig skinner!

Umbrella drink

JulieG neglelakker Skønhed   JulieG neglelakker Skønhed

Umbrella drink er en lys, neutral orange farve, hvorigennem der er noget helt småt, fint glimmer i sølv, der gør farven meget lys. Det var rigtig svært at tage et billede af den, så her på skærmen ser den mørkere ud, end den egentligt er. Det er ikke min yndlings af alle farverne, og jeg ville ønske, at jeg brugte den mere, end jeg egentligt gør. For den ser super flot ud i neglelakflasken, men det er bare ikke den første jeg rækker ud efter, som regel.

Den har et cremet finish med det bitte små glimmer i. Den lyse farve gør det til en rimelig neutral farve, på trods af at den er orange. Jeg synes bestemt, at denne neglelak skal have to lag for at den ser allerbedst ud.

Ornamental

JulieG neglelakker Skønhed   JulieG neglelakker Skønhed

Dette er en af det flotteste guld neglelakker jeg længe har set. På billedet her ligner det en meget gullig-guld, men i virkeligheden er det den flotteste antikke guld. Jeg er kæmpe fan!

Den har et metallisk finish, og man kan sagtens nøjes med et lag. Giver man den dog to lag, så bliver farven forstærket endnu mere, hvilket jeg er helt vild med. Dette er bestemt en af mine yndlings af alle dem, jeg har prøvet fra JulieG.

Light it up

JulieG neglelakker Skønhed   JulieG neglelakker Skønhed

Light it up er uden tvivl en af de flotteste neglelakker jeg har set i mit liv! Og jeg er så ked af, at jeg ikke har kunnet tage et billede med større retfærdighed for farven. For den er virkelig SÅ flot! Men det er svært at tage billeder af en glitter-neglelak, da den skal ses i lys før man kan nyde den fuldt ud.

Det er en glitter neglelak, hvor størstedelen ser sølv ud. Men hele vejen igennem er der forskellige størrelser af glitter i forskellige farver. Når lyset rammer rigtigt og man får alle disse farver er det simpelthen himmelsk. Og mystisk på en måde. Denne var oprindeligt en del af en limited edition julekollektion. Men fordi den var så populær, har hun gjort den en del af sit faste sortiment. Og jeg skal bestemt have købt denne igen, når jeg løber tør!

Jeg vil gå så vidt at sige, at det er min all-time yndlingsneglelak. Og af en glitter at være, så kan den blive utrolig pigmenteret på bare to lag. Desuden er den rigtig flot at lægge oven på den guld ornamental neglelak.

Peep toe pumps

JulieG neglelakker Skønhed   JulieG neglelakker Skønhed

Peep toe pumps er denne dybe rødlige lilla farve. En vildt lækker farve, der kan bruges hele året rundt, uden at virke alt for meget ude af sæson.

Den har et cremet finish og lægger man kun et lag, får man en lysere, flot farve. Lægger man derimod to lag får man en dybere farve, matchende med den i flasken. Jeg er helt vild med farven!

Little fairy

JulieG neglelakker Skønhed   JulieG neglelakker Skønhed

Igen: husk på at det er svært at tage billeder af glitter! Og det er så synd, for denne neglelak er SÅ VIDUNDERLIGT smuk i virkeligheden! Det er en lyserød glitter, hvor al glitter er i samme størrelse. Over det hele er der desuden holografisk glitter, som gør den så fantastisk når lyset rammer.

Det er virkelig en farve i ikke må dømme ud fra billedet, men som skal ses i virkeligheden. Hvis I er ligesom mig, og slet slet ikke kan stå for glitter, så vil i ikke kunne stå for denne!

Dette var de første 6 neglelakker, af dem jeg har fra JulieG. Hold øje, for snart kommer der et indlæg med flere fantastiske farver, som I ikke vil gå glip af!

  • Marie

Skriv en kommentar