MAC Turquatic parfume

Hej alle

Kender i det, at man finder en parfume, der bare er den parfume, man skal gå med resten af livet? Well, måske ikke resten af livet, for jeg kender godt nok mange gode parfumer. Men af en eller anden grund har jeg fået et særligt forhold til parfumen Turquatic fra MAC.

Jeg havde købt parfumen for mange år siden, inden jeg mødte min kæreste. Da jeg så begyndte at se ham, kommenterede han min parfume, hver gang jeg havde lige netop denne parfume på. Han vidste ikke, at jeg havde den på, men hver gang jeg bar den, fik jeg en kommentar om, at jeg duftede godt. Denne kommentar fik jeg aldrig ved andre parfumer.

Jeg løb tør for parfumen, og levede uden den i et par år. Indtil jeg til min fødselsdag i sommers fik den i gave. Og jeg blev forelsket i den – igen!

En af de ting, jeg elsker mest ved lige netop denne parfume er, at det ikke er en tung parfume. Ved mange parfumer føler jeg, selv efter bare et enkelt pump, at jeg bliver helt overmandet af tungheden af duften. At man kan dufte og mærke kemikalierne. Den følelse får jeg ikke på nogen måde med turquatic. Men dens duft holder stadig længe og aftager ikke før efter mange timer.

Hvad dufter den af?

Ifølge producenten skal turquatic dufte af blandt andet anemone, lotus og iris – altså blomster. Og jeg synes da godt, at man kan ane undertoner af blomsterdufte, men det første jeg tænker, når jeg tager denne parfume på, er en strand ved havet. MAC har inden for de seneste år ændret flaskens udseende til et meget eksotisk design, og det er netop sådan jeg føler, den dufter. Jeg forestiller mig et eksotisk, varmt land, hvor jeg går på en strand ved solnedgangen med det smukkeste syn ud over havet. Haha ja, det er utroligt, at en duft kan skabe så mange sanseindtryk. Men jeg synes det er fascinerende. Og jeg får lige netop disse tanker i hovedet, hver gang jeg bruger parfumen.

Parfumen holder i mange timer, og jeg oplever ikke, at jeg har brug for at sprøjte den på flere gange i løbet af dagen. Den bliver der, så længe jeg har brug for det.

Ja, jeg har kun positive ord om denne, netop fordi jeg kan bruge den uden at føle en kvalmende tåge af parfume. Hvis I får muligheden bør I helt sikker tage et duft til den! Den dufter anderledes end alle andre parfumer, jeg før har duftet. Den er virkelig unik. Og jeg er vild med det.

  • Marie

Skriv en kommentar