L’oreal Lash Paradise Mascara

OBS: tilføjet: L’Oreal har udgivet den danske udgave af denne mascara: L’Oreal Lash Extatic mascara – den har jeg selvfølgelig også skrevet et indlæg om! 😉

 

Hvis jeg skulle være på en øde ø og kun måtte vælge én form makeup produkt, så ville det være mascara. Og den mascara, I skal til at læse om nu, vil være et godt bud på, hvilken jeg ville medbringe.

Til hverdag er mascara ofte det eneste makeup jeg bruger. Jeg elsker, hvordan et par flotte øjenvipper kan markere øjnene og få hele ansigtet til at stråle. Jeg har på ingen måde perfekt hud, men jeg gider bare ikke, at skulle dække mit ansigt til med foundation og øjenskygge hver eneste dag. Og ærligt talt; når jeg vågner om morgenen, træt og morgensur grundet mangel på morgenkaffe, så orker jeg ikke, at skulle sætte for meget tid af til makeup. Men mine øjenvipper får alligevel en del opmærksomhed.

Loreal vinder mascara-spillet

Loreal er de sidste par år kommet ud med flere forskellige mascara’er, hvor de virkelig har ramt pletskud. Både deres telescopic mascara og deres miss Baby Roll mascara er nogle af de bedste, jeg nogensinde har prøvet. Selv bedre end de mærker, hvor man betaler mere end dobbeltpris for et enkelt produkt. Og da de så kom ud med denne Lash Paradise gjorde de ingen undtagelse. De ramte lige midt i bulls eye igen. De har i min optik vundet spillet.

LASH PARADISE mascara

Børsten er lavet af syntetisk hår, hvilket gør den meget behagelig af påføre. Der kommer meget produkt på børsten af gangen, men kun så det stadig er let at styre. Den giver fylde med det samme, men får også fat helt ud på spidserne af øjenvipperne, så der kommer en utrolig flot længde på dem. Jeg kan både bruge denne mascara til simpelt hverdagsbrug ved kun at påføre et enkelt tyndt lag, men den kan også let bygges op til et mere dramatisk look. Man skal dog ikke påføre alt for mange lag, for så vil den begynde at klumpe lidt – men så er det også mange tykke lag vi er ude i.

Den reklamerer ikke for at være vandfast, men den kan sagtens holde til en tur i fitnesscentret. Begynder du at gnide dig selv i øjnene vil den dog begynde at smitte lidt sort af under øjnene. Derudover skaller den ikke af i løbet af dagen, men du kan med god selvtillid gå rundt i mange timer og vide, at dine vipper stadig ser formidable ud.

Jeg har den i farven “blackest black”. Mange makeup producenter laver af en underlig årsag både laver “black” og “blackest black”. Men jeg tog den sorteste af dem, bare for at være sikker. Og farven er fantastisk. Den er fuldt ud sort, og den falmer ikke hen mod en grå farve selvom den tørrer.

Vi kan vidst heller ikke komme helt uden om udseendet på denne mascara. Selvom det selvfølgelig ikke ændrer dens kvalitet, så har Loreal også gjort et enormt godt arbejde med udseendet her. Den fine lyserøde med et guld bånd på toppen gør, at jeg får lyst til at lade denne mascara ligge fremme. Haha, ja nærmest som pynt, fordi den er så fin.

Bedømmelse

Loreal får 5/5 stjerner for den her mascara, den er virkelig fantastisk!

 • Marie

3 kommentarer

 • Johanna

  Hvor har du købt den? Synes ikke jeg kan finde den nogen steder i DK 🙁

  • Marie Enemark

   Hej Johanna!
   Jeg gik også og ledte længe i DK, men den er ikke kommet hertil endnu. Min er købt over ebay.com (jeg kunne ikke vente med at prøve den, til den kom til Danmark). Jeg håber du finder den 😀
   God dag!

  • Marie Enemark

   Hej igen, Johanna!
   Hvis du endnu ikke har set det, så er L’Oreal lige udkommet med en ny mascara her i Danmark: Lash Extatic. Denne skal angiveligt være den samme som Lash Paradise. Hvis du ikke allerede har testet den, så har jeg lige lagt et nyt indlæg op om denne mascara 😀

Skriv en kommentar