Mærkeligste mascara: Avon Mega Effects

I ved, at jeg elsker mascara og flotte øjenvipper. Så da der dukkede en mascara op, som mildest talt ser SKØR ud. Ja, så kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at købe den. Denne Mega Effects mascara fra Avon ser virkelig mærkelig ud, så jeg blev nysgerrig!

Mærkeligste mascara: Avon Mega Effects Skønhed   Mærkeligste mascara: Avon Mega Effects Skønhed

Det er udseendet, der gør den underlig, for inden i er produktet jo egentligt bare mascara. “Flasken” (eller hvad søren man nu skal kalde sådan en her) er lille og flad, men man får faktisk samme mængde produkt heri, som i en gennemsnitlig, almindelig mascara.

Låget er rimelig svært at få af grundet flaskens form, som er svær at få ordentligt fat på. Hvis man rokker den lidt fra side til side, kommer det dog af til sidst. Herefter skal man også rokke lidt med børsten, før man får den helt op.

Mærkeligste mascara: Avon Mega Effects Skønhed   Mærkeligste mascara: Avon Mega Effects Skønhed

Hvad gemmer denne mascara så på?

Børsten er helt flad og kan bøjes, så man kan få den ind mod øjenvipperne i en bedre vinkel. Den er meget lille, og man har ikke et særligt stort område til at holde på. Området er kun lige stort nok til at man kan holde med tommelfinger og pegefinger.

Selve børsten kunne egentligt ligne en almindelig børste – bare sat på, på en skør måde. Jeg havde troet, at det ville være svært at påføre denne mascara, da det er sværere at se, hvad man laver. Man er nødt til at få mascaraen helt ind foran øjnene, for at påføre den. Men med lidt øvelse var det faktisk slet ikke så slemt, som jeg frygtede.

Virker produktet så?

Hvorfor vælger man at lave en mascara her så anderledes? Enten må det være for opmærksomheden, og for at tjene penge – og ja, den taktik virkede på mig. Jeg købte da produktet, fordi det så anderledes ud. Ellers må det være fordi, at det virkelig gør en forskel for øjenvipperne.

Jeg ville virkelig ønske, at det var den sidste mulighed, der var den rigtige. Men for mig fungerede mascaraen ikke bedre, end noget andet jeg har prøvet. Hvis man påfører ét lag mascara, så får man et meget naturligt look. Ved påføring af flere lag, så kan man faktisk få sig et par meget pæne øjenvipper ud af det. Jeg var særligt begrejstret for, hvordan den så ud på de nederste øjenvipper. De nederste øjenvipper blev dækkede af et tyndt, jævnt lag, hvilket var rigtig flot. Så mascaraen er på ingen måde dårlig – den er bare ikke LIGE SÅ god, som flere andre mascara’er, jeg ejer.

Ærligt, så virker det mere som et gimmick fra Avons side – et salgstrick måske. Og det virker bestemt – jeg købte den trods alt selv. Men jeg er heller ikke ked af, at jeg har købt den. Jeg vil fortsat lege med den på mine øjenvipper. Men det er ikke den første jeg rækker ud efter, hvis jeg har en dag, hvor mine vipper skal være perfekte.

  • Marie

Skriv en kommentar