SAKARÉ negleolie – pengene værd?

Hvis I har læst mit indlæg om mine bedste tips til at stoppe med at bide negle, så ved I, at negleolie er et vigtigt produkt for at gro lange, sunde og stærke negle. Jeg har naturligt meget svage negle, da jeg hele mit liv har bidt dem. Lige nu er jeg dog i en god periode, hvor jeg holder mig fra at bide dem. Dog knækker de stadig let, fordi de netop er så svage.

Derfor er jeg kæmpeforbruger af negleolie. Jeg påfører det på mine negle mindst 3 gange dagligt – og ofte flere gange. Ud over de fantastiske effekter det har på mine negle og neglebånd, så ser jeg det også som en form for mini-spa-terapi på mig selv. Jeg elsker at sidde og massere mine fingerspidser, imens jeg nyder, at mine negle er blevet pæne.

Med så stort et forbrug af negleolie, kommer jeg derfor også hurtigt igennem en flaske. Dette giver mig mulighed for at prøve forskellige mærker og se, hvilke der er de bedste. For er det nødvendigt at bruge flere hundrede kroner på en olie til sine negle?

En dyr negleolie

Den negleolie, som dette indslag handler om er SAKARÉs negleolie.  SAKARÉ er et brand fra London, som specialiserer sig i krop- og hudpleje. Deres negleolie er en af de dyre, den koster nemlig lige omkring 150 kr. Og er det pengene værd?

SAKARÉ negleolie - pengene værd? Skønhed

Man får 10 ml produkt heri, hvilket er en meget standart mængde for negleolier, af hvad jeg har oplevet. Det er en rollerball, der står for påførelsen, så man ruller bare produktet direkte på sine neglebånd. Herefter masseres produktet ind i neglebåndende.

Negleolien har en vanilje-mandel-agtig duft, som jeg er HELT vild med!

Jeg var dog ikke den største fan af rollerball’en til påførelse. Der kommer meget produkt ud på en gang, når man påfører olien med en rollerball. Nærmest for meget, hvilket jeg synes er lidt spild, når nu oliens pris er så høj. Jeg kan også godt lide at putte negleolie på under mine negle, så neglen bliver fleksibel over det hele. Dette er let, hvis man har en børste til påførelse, men det var ikke muligt med denne.

Til gengæld føltes ens neglebånd fantastiske efter påførelse. Negleolien var vildt lækker og blød at massere ind i neglebåndene, og bagefter har man de blødeste neglebånd, der dufter fantastisk. Olien var blød når man masserede, hvor nogle negleolier kan føles helt “grynede”. Samtidig var den ikke mere fedtet end nødvendigt – det føltes næsten som en serum. De bløde neglebånd holdt også i en god periode af tid, så man ikke følte, at der hele tiden skulle mere olie på.

Er det pengene værd?

Jeg synes bestemt, at dette produkt er godt. Det er en vildt lækker negleolie. På trods af lidt bøvl med påføring så er det heller ikke værre. Men jeg synes bestemt ikke, at man behøver at skulle bruge så mange penge på en olie til sine negle. Dette er et luksusprodukt, man kan købe, hvis man økonomisk har overskuddet til det og har lyst til at forkæle sig selv en smule. Jeg vil snart poste indlæg om flere forskellige (og blandt andet mega billige) negleolier – for jeg bruger så meget, at jeg hurtigt kommer igennem forskellige slags. Og der er altså andre billigere udgaver, der også gør et fantastisk stykke arbejde for neglene.

Men ja, denne negleolie fra SAKARÉ er virkelig lækker – men det er heller ikke den første, jeg går ud og køber igen.

  • Marie

Skriv en kommentar