Matas Micellar Water Alt-i-en Ansigtsrens

Som I flere gange har set i indlæg her på bloggen, så elsker jeg mascara. Dette betyder, at jeg ofte bruger god tid på mine øjenvipper, og får en del mascara på, for at opnå de perfekte vipper.

Så er det bare så irriterende om aftenen, når mascaraen skal fjernes igen. Mascara kan til tider være svært at fjerne. Det kan gøre ondt omkring øjnene, hvis man gnider for meget. Det kan irritere øjnene, hvis makeupfjerneren ved et uheld kommer i øjnene. Ja, der kan gå meget galt. Og særligt øjenområdet er et område, hvor jeg ikke vil risikere, at det går galt.

Derfor er jeg altid på jagt efter en god makeupfjerner. Og derfor har jeg også lidt høje krav til en makeupfjerner.

Micellar Water som makeupfjerner

De sidste par måneder har jeg brugt Matas’ Micellar Water som makeupfjerner, og kort fortalt er jeg meget begejstret. Makeupfjerner-mæssigt fungerer den! Den fjerner min øjenmakeup, og jeg behøver ikke at gnide for meget omkring øjnene, før al mascaraen er væk. Jeg oplever heller ikke at få produktet i øjnene.

Denne micellar water er egentligt lavet til både at fungere som makeupfjerner og som ansigtsrens. Jeg har ikke testet ansigtsrens-delen så meget endnu. Jeg synes det er lækkert at tage en vatrondel med denne micellar water på for hurtigt at rense hovedet, hvis man har travlt. Men jeg vil aldrig erstatte det med “rigtig” ansigtsrens, hvor jeg vasker mit ansigt med vand og ansigtssæbe. Det vil slet ikke have den samme effekt i min optik.

Der står på flasken, at den egnet til tør/sart hud. Denne kategori hører jeg ikke inden under. Tværtimod, så er jeg nærmere kombineret til fedtet hud. Men dette synes jeg på ingen måde har været et problem. Så Matas har lavet en god all-round makeupfjerner. Jeg kan dog ikke sige, om det på sigt kunne have en påvirkning, hvis man bruge den til hverdags ansigtsrens. Men dette kommer jeg nok, som nævnt, ikke til at bruge den til.

Ingredienser

Nævneværdigt indeholder denne micellar water allantoin, E-vitamin og glycerin.

Alle disse tre ingredienser virker sammen beroligende og fugtgivende på huden, så man ikke oplever irritation, tørhed og andre negative reaktioner.

Jeg har nu brugt min flaske på 250 mL helt op, og jeg har været ganske godt tilfreds. Særligt fordi prisen bestemt ikke er særlig slem. Det er et produkt jeg kommer til at købe igen, for det er effektivt til gode penge. Jeg var faktisk en lille smule ked af, at min flaske blev tom.

  • Marie

Skriv en kommentar