Essence neglebåndsolie

Idag skal vi tilbage til negleland og se på den billigste negleolie, jeg nogensinde har fundet. Nemlig denne negleolie fra Essence.

Jeg har tidligere lavet indlæg om mærket Essence, som kan købes i Bilka og Føtex. Og jeg er stadig kæmpe fan. Jeg forstår ikke, hvordan de kan lave så gode produkter til så billige penge.

Misforstå mig ikke. Dette er ikke den bedste kvalitet, du nogensinde kommer til at opleve. Men det er stadig rigtig god kvalitet, og størstedelen af deres produkter koster under 30,00 kr! Jeg har mange gange giver flere hundrede kroner for noget, der slet ikke var lige så godt som Essence.

Tilbage til negleolien…

Billig negleolie

Jeg husker ikke den præcise pris på denne negleolie, da det efterhånden er ved at være lidt tid siden jeg købte den. Men det er stadig under 30,00 kr, som de fleste produkter fra Essence. Dette betyder, at jeg har haft god tid til at teste den. Og jeg er fan.

Man kan godt mærke på den, at den ikke er nær så dyr og nær så god kvalitet, som andre negleolier. Men den gør sit job godt.

Selve olien føles rimelig fedtet, men uden det bliver for meget. Og så dufter den af et eller andet slik, som jeg spiste, da jeg var barn. Jeg kan bare ikke finde ud af, hvad det er! Duften tager tankerne tilbage til barndommen. Det virker måske en smule billigt eller børneagtigt, at den dufter så meget af slik. Men den fungerer!

Den efterlader neglebåndene bløde i lang tid.

Jeg vil være ærlig og sige, at det ikke er min absolut yndlingsnegleolie, men det er bestemt heller ikke den værste, jeg har prøvet. Jeg bruger den med glæde! Og særligt når man tænker på prisen, så synes jeg virkelig, at den er et forsøg værd!

  • Marie

Skriv en kommentar