Max Factor Masterpiece Transform mascara

Idag skal vi igennem endnu en mascara. I ved, at jeg elsker mascara. På almindelige dage er det eneste makeup, jeg bruger, mascara. Jeg elsker, hvordan øjenvipper kan få hele ansigtet til at se mere vågent og gladere ud.

Mascaraen Masterpiece Transform fra Max Factor står idag for skud, men jeg kan desværre ikke give et fuldstændigt gennemgående review af den…

Normalt når jeg tester mascara, så tester jeg, hvordan den er at påføre, hvordan vipperne ser ud med den, hvor godt den holder i løbet af dagen og om der kommer sorte mærker under øjnene i løbet af dagen.

Jeg kan idag kun teste de to første af disse: påførsel og hvordan vipperne ser ud. For dette er den dårligste mascara jeg nogensinde har haft fingrene i. Jeg er vildt ked af, at lave et negativt indlæg, men jeg er fuldstændig målløs over, hvor dårlig en mascara kan være.

Den dårligste mascara?

Så lad os starte med påførsel:

Jeg var egentligt ret fascineret af børsten, da den har en sjov form. Og jeg har før oplevet, at sjove børster kan give rigtig gode resultater. Men den her mascara er så tør, at det halve kunne være nok. Lige meget hvor meget jeg prøver, så kommer der næsten intet produkt på vipperne.

Så hvordan får mascaraen vipperne til at se ud? Jo, der kommer et lille hint af mørkere vipper. Men mest af alt så kommer der bare nogle små tørre “krummer” af mascara.

Jeg er fuldstændig målløs.

Fordi den er så tør, så kan jeg ikke få den til at dække mine øjenvipper. Og tro mig, jeg har virkelig prøvet. Og da jeg aldrig har formået at få den til at dække mine øjenvipper, så har jeg heller ikke gået rundt med den en hel dag. Derfor kan jeg ikke teste hvor godt den holder i løbet af dagen, og om den smitter af under øjnene.

Jeg vil bestemt fraråde at spilde jeres penge på denne mascara. Der findes så mange andre gode mascaraer, som er meget mere pengene værd!

  • Marie

Skriv en kommentar