Maybelline Lash Sensational mascara

Her kommer endnu et review af en mascara til jer. For jeg joker ikke, når jeg siger, at jeg ELSKER at teste mascara’er. Jeg er altid på udkig efter fantastiske mascara’er – og gerne til gode penge. Og dette review er netop et eksempel på, at billige mascara’er godt kan være bedre end dyre.

Sidste indlæg jeg lavede om en mascara, var om Benefits Roller Lash Mascara. Det er en high-end mascara, som derfor også koster lidt ekstra. I mit indlæg nævnte jeg Maybelline Lash Sensational som et billigere alternativ til Benefits. Og idag får i mine tanker og bedømmelser om denne.

Helt overordnet:
Hvis I er på jagt efter et alternativ til den lidt dyrere Roller Lash, så er denne mascara fra Maybelline rigtig god! Børsterne minder meget om hinanden, men Maybelline klarer sig bare lidt bedre i test.
Hvis I er du jagt efter den bedste drugstore mascara nogensinde, så bør i tjekke mine forrige reviews af tre mascara fra L’Oreal: telescopic, lash paradise og miss baby roll. Her kan Maybelline desværre ikke følge helt med.

Maybelline Lash Sensational

Børsten på denne mascara minder som nævnt om børsten fra Roller Lash, dog ikke fuldstændigt. Den er lavet af plastik og er buet. På den del af børsten, der buer udad, er “hårene” (små gummi-dutter) længere, og på delen der vender indad, er gummi-dutterne meget små og tynde. Efter min erfaring anbefaler jeg helt klart, at bruge siden af børsten, der vender indad med små dutter. Ellers oplever jeg, at der hurtigt kommer for meget mascara på vipperne, og at øjenvipperne begynder at klumpe. Holder man sig derimod kun til denne side af børsten, så får man et ret godt resultat. Sådan gør mascaraen i hvert fald på mine vipper. Men husk nu også, at et hvert makeupprodukt vil virke forskelligt på forskellige personer.

Mascaraen giver flotte vipper – uden tvivl! Man får MASSER af volumen, men ikke på en sammenklumpende måde. Den formår at dele nærmest alle vipper fra hinanden, så alle vipper får et tyndt lag med mascaraen. Dette giver udtrykket af meget fylde, men på en flot måde, hvor alle vipper ses. Den kan også godt følge lidt med på længde af vipperne – det er dog ikke her den er allerbedst. Når mascaraen (endelig) tørrer giver den flot buede vipper.

Ulemper

Jeg skriver endelig i parentes, da den desværre også har nogle få ulemper. Men ulemper som jeg synes er store nok til, at de bør nævnes.
For det første tørrer Lash Sensational utroligt langsomt. Ikke bare langsomt, men meget langsomt. Normalt oplever jeg at mascara er så tørt på øjenvipperne, at man nemt kan røre ved dem efter 1-2 minutters ventetid. Med Lash Sensational oplever jeg, at mascaraen stadig er våd eller smitter helt af efter 5 minutter. Jeg ved godt, at 5 minutter ikke er vildt lang tid, men det er lang tid for en mascara at tørre. Når den så endelig er tør oplever jeg derefter ingen problemer med, at den smitter af under øjnene.

Til gengæld oplever jeg i løbet af dagen, at den begynder at skalle en smule. Ikke så meget, at man kan se det på vipperne. Men alligevel så meget, at jeg flere gange har oplevet små stykker mascara, der var røget i mit øje og derfor irriterede mine øjne.

Bedømmelse

Ud over at Lash Sensational ikke giver mig helt så meget længde på vipperne, som jeg gerne vil have, så er de to overstående problemer, de eneste jeg oplever. Og det er dermed ikke noget, man ikke kan holde ud – men det er derfor heller ikke den bedste mascara, jeg nogensinde har prøvet.

Jeg er stor fan af dens evne til at give fylde uden at klumpe vipperne sammen, hvilket giver mange pluspoint, for man kan hurtigt skabe et flot, dramatisk look.

Jeg synes bestemt at denne mascara er værd at købe som alternativ for Benefits Roller Lash, særligt hvis man tænker på, at den ca. står til det halve i pris.

Lash Sensational får altså ikke toppoint, men det er bestemt en god mascara!

  • Marie

Skriv en kommentar