Skønhed

Skønhed, ja hvad er det egentligt for et begreb? Skønhed er udstråling, det er ynde. Jeg elsker for eksempel, at gøre lidt ekstra ud af øjenvipperne, så øjnene stråler lidt mere. Jeg elsker at putte lidt solglød på kinderne, så huden ser friskere ud. Det er ikke altid let, at se ud, som man gerne vil. Småting, som ingen andre sikkert lægger mærke til, kan fylde meget hos en selv. Jeg har for eksempel altid været neglebidder, men i perioder lykkes det mig at stoppe med at bide. I disse gode perioder, så elsker jeg også at forkæle mig selv med neglelakker i mange fantastiske farver.

Men hvad nytte gør lidt makeup, hvis ikke man har det skønt inden i? Hvis mundvigene vender nedad og øjnene ikke er glade? Makeup og neglelak kan ikke nødvendigvis give et lykkeligt sind. Så jeg tror på, at man bør pleje og elske sit indre mindst ligeså meget som sit ydre.
En af de ting jeg går meget op i er at få mig noget motion. En god tur i fitness, eller en gåtur i Århus smukke by. For hvor meget er ydre skønhed værd, hvis ikke man også er glad?

Jeg håber på at kunne skabe noget glæde gennem mine indlæg her på bloggen. Jeg håber, at kunne give nogle fifs til at få det godt med sig selv. Om det så er ydre eller indre – bare jeg kan give et godt råd her og der, så vil jeg i hvert fald blive glad.

Jeg vil i mine indlæg være meget inspirerede at ynde. Det yndefulde, alt der gør dig til den yndige dig. Jeg er meget begejstret for det yndefulde og smukke, og det vil klart komme til udtryk når jeg skriver.